Back to Top

Företagsfiber

Vi gör dig redo att möta dagens behov av tillgänglighet och bandbredd. Molntjänster, kundkontakt, leverantörsrelationer och företagsverksamhet... Internet förenklar för företagare, men sätter också nya krav på mjuk- och hårdvara, samt kommunikationslösningar. Med fiber kan du utnyttja internets möjligheter, utan att behöva förnya din IT-utrustning. 

IP-Connect erbjuder konkurrenskraftigt och stabilt fiber som ger en enklare, effektivare och stabilare hantering av dina dagliga uppgifter. Kontakta oss idag för offert för ert behov, vi skräddarsyr lösningar för ert företag! Finns vi inte i närheten...? Kontakta oss ändå och låt oss berätta om våra möjligheter!

Hur ansluter vi oss till fibernätet?

Hyrd lokal

Bedrivs er verksamhet i en fastighet som redan är färdigt ansluten till IP-Connects fibernät kan ni kontakta oss direkt. 

Om fastigheten inte är ansluten så är första steget att tala med er hyresvärd. Be då hyresvärden att fastigheten ska anslutas till IP-Connects öppna fibernät. Hyresvärden tecknar avtal med oss om anslutning, men det är upp till er som hyresgäster att välja vilken typ av tjänster ni vill teckna och vilken leverantör ni vill använda er av. Kontakta oss för offert och mer information.

Kontakta oss

Egen fastighet

Om ni driver er verksamhet i egen fastighet, kontrollera om en anslutning till IP-Connects fibernät finns. Har ni en anslutning så kontakta oss för mer information.

Vill ni ansluta er fastighet till IP-Connects fibernät och därmed få en framtidssäkrad kommunikationslösning? Kontakta oss för offert och mer information om vad vi kan erbjuda för just ert företag!

Kontakta oss

Planerar du grävning på tomten? Kom ihåg att visa var fibern löper!

Är du osäker på var fibern finns kan du beställa kabelvisning av oss. Har olyckan redan varit framme går det att skarva din fiber, kontakta oss för mer information och offert.