Back to Top

Om oss

IP-Connect AB

Vi är ett åländskt företag helägt och startat av ålänningar för ålänningar. Vårt motto är att alla har rätt till ett snabbt internet till rätt pris!

Vi gräver själva vår egen fiber med våra egna maskiner. Läs gärna vår FAQ!

Vår historia

IP-Connect startades hösten 2009 efter samtal med företag på Åland och styrelsen för andelsbolaget Brandö-Kumlinge fiber. Tiden för att etablera sig på Åland för en ny operatör hade aldrig varit bättre i och med byggandet av BKF‘s open acces nät. BKF har visat sig vara ett lyckat projekt och vi på IP-Connect hoppas och tror att resten av den åländska skärgården kommer att ta efter och bygga egna liknande projekt. Vi tycker att alla har rätt till ett snabbt och stabilt internet. 

Vår målsättning är att leverera en stabil och prisvänlig tjänst med kunden som högsta prioritet. Våra tekniker, medarbetare och delägare har flera års praktiskt erfarenhet inom internetkommunikation och kommer att göra allt för att du som kund ska trivas och vara nöjd.

IP-Connect idag

Vi har färdig infrastruktur utbyggd i Mariehamn och bygger ut vårt fibernät även utanför stadens gränser. Skicka in din beställning för en snabbare utbygnad där just du bor!

Fiberbeställning

 

Ekonomi och administration

Har du några frågor rörande fakturor eller adressändring? Ta kontakt så hör vi av oss så fort som möjligt.
Mail: faktura[at]connect.ax
Telefon: 04573600000

Företagsinformation:

FO-nummer: 2306663-5
Bankkonto: FI16 1630 3000 0176 24
BIC: NDEAFIHH

VD, delägare och grundare: Tim Häggblom, tim[at]connect.ax
Delägare: Göran Rundberg, goran[at]connect.ax
Head of network: Jonas Byström, jonas[at]connect.ax