Snabb uppkoppling som fungerar.

Det gamla kopparnätets tid är förbi. Ett öppet fibernät är framtidens digitala infrastruktur som öppnar upp möjligheter för dig och ditt hem.

Koppla upp ditt smarta hem och följ elförbrukningen var du än är, låt hela familjen surfa och se film samtidigt på Netflix. Det är dags att njuta av allt Internet har att erbjuda.

Ett öppet fibernät

Vi är idag ensamma om att utveckla ett kommersiellt öppet fibernät på fasta Åland. Ett öppet fibernät innebär att alla internetleverantörer kan leverera Internet i vårt nät. Det ger dig valfrihet. Du är inte bunden till en operatör, utan kan välja fritt vem som ska leverera Internet hem till dig i framtiden.

Ansluter du ditt hus till ett fibernät som inte är öppet betyder det att du är bunden till operatören. Den dag du vill byta operatör är du då tvungen att beställa en ny fiberanslutning, vilket kan innebära onödiga extrautgifter och att din gård blir uppgrävd på nytt.

Snabbt och stabilt internet, tv och telefoni

Med en anslutning till IP‐Connect fibernät kan du surfa snabbt och stabilt, prata i telefon eller titta på tv över nätet.

Vår fiber ligger nedgrävd i marken hela vägen från vår central till din husvägg, skyddad av en hård slang och jord. Det gör anslutningen väldigt driftsäker, och minimerar risken för avbrott.

Fibern som vi levererar är fullt förberedd inför den framtid vi känner till idag och ersätter ditt befintliga telefonjack. Det ger dig en snabb och stabil internetuppkoppling.

Internet

Med en fiberuppkoppling kan hela familjen surfa, se på film och spela online samtidigt. Arbeta och studera på distans utan oro för avbrott.

Hemtelefon

Behåll ditt hemtelefonnummer och ring som vanligt, men billigare. Med hemtelefoni över fibernätet kan du ta den med dig vart du vill i världen.

Kabel-Tv

Med ett skilt fiberstrå för kabel-tv kommer aldrig internetaktivitet att störa ditt favoritprogram igen. Levereras av MCA.

IPTV

Tv som går över internet på dina villkor. Titta utan box på Tv:n, i datorn, på plattan och var du vill.

Webbhotell

Placera din hemsida hos oss. Vi tar hög driftsäkerhet och support på allvar. Vi hanterar alla domäner, t.ex.: .ax, .fi, .se och .com.

​Pris: 108€ per år, inklusive moms (9€ per månad)