Företagsfiber ger mer.

Ett snabbt och stabilt Internet är grundpelaren för ett effektivt företag idag. En fiberuppkoppling erbjuder det moderna företaget möjligheter att sänka kostnader och hitta nya kunder. Ta del av fiberns möjligheter.

Förutom fiber erbjuder vi även ip-telefoni, webbhotell, VPS-tjänster och co-location för företag. VPS-tjänsterna och Colocation går helt att anpassas efter ert önskemål. Vi erbjuder webbhotell som en helhetslösning för er.

Internet förenklar för företagare

Vi gör ditt företag redo att möta dagens behov av tillgänglighet och bandbredd. Utnyttja tjänster i molnet som förenklar ditt dagliga arbete, kundkontakt och leverantörsrelationer.

Vi erbjuder en stabil uppkoppling som förenklar och effektiviserar din dagliga verksamhet med kapacitet för alla anställda. Kontakta oss idag och berätta om ert behov, vi skräddarsyr lösningar för ert företag.

Hur ansluter vi oss till fibernätet?

Bedrivs er verksamhet i en fastighet som redan är ansluten till vårt fibernät kan ni kontakta oss direkt.

Är fastigheten inte ansluten behöver ni berätta för hyresvärden att ni vill ansluta er till vårt öppna fibernät. Hyresvärden tecknar avtal med oss om anslutning, sedan kan ni välja vilken typ av tjänst ni vill teckna. Kontakta oss för offert och mer information.

Vill ni ansluta er fastighet till vårt fibernät och få en framtidssäkrad kommunikationslösning? Kontakta oss för offert och mer information om vad vi kan erbjuda för just ert företag.

Övriga tjänster

Vi tillhandahåller även ip-telefoni, webbhotell, VPS och Colocation till dig som företagare. För telefoni lösningar kontaktar ni oss på info@connect.ax så kan vi skräddarsy allting efter era behov.

Webbhotell

Placera din hemsida hos oss. Vi tar hög driftsäkerhet och support på allvar. Vi hanterar alla domäner, t.ex. .ax, .fi, .se eller .com.

​Pris: 108€ per år, inklusive moms (9€ per månad).

VPS

Vi skräddarsyr din VPS. Du väljer själv ditt operativsystem och hur mycket prestanda (CPU, RAM, HDD) du behöver. Skulle behovet växa kan din VPS snabbt utökas med mer prestanda.

Pris: Från 10 € per månad, du betalar endast för den server som är konfigurerad speciellt för dig och dina behov.

Colocation

Att hyra utrymme för en egen server är ett tryggt val för dig med höga krav på driftsäkerhet. Vi erbjuder Colocation på Åland samt i Helsingfors och Stockholm. Din server hålls i säkert förvar i våra datorutrymmen.

Pris: Från 50€ per månad, priset räknas utgående från ditt behov. Kontakta oss för offert.